Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός "Ανεξάρτητων", άλλα δύο στελέχη...





Οι Λαλίλα Πουρναρά και Αλέξανδρος Παυλίδης, αποχωρούν από το κόμμα του Καμμένου, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που άνοιξαν την πόρτα εξόδου από το κόμμα.

«Ο λόγος είναι η... έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του κόμματος», αναφέρει στην επιστολή αναχώρησής της η κ. Πουρναρά. «Οι διαμαρτυρίες και ο συνθηματικός λόγος θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για να μας απεγκλωβίσουν από την Εθνική τροχοπέδη», τονίζει με τη σειρά του ο κ. Παυλίδης.

Αναλυτικά οι επιστολές:

«Με αυτήν την επιστολή μου θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι αποχωρώ από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και θέλω να με διαγράψετε από τα μητρώα των μέλλων του κόμματος και να μην χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά μου στοιχεία.

Ο κύριος λόγος είναι η έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του κόμματος κάτι που είχα επισημάνει από τις 2ες εκλογές στον γραμματέα οργανωτικού όσο κατείχα την θέση του γραμματέα συντονιστή του δήμου της Νέας Σμύρνης .

Καθώς επίσης και η έλλειψη της τοποθέτησή μας ως Κόμμα, με συγκεκριμένες Προτάσεις και Λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας, ώστε να προσελκύσουμε νέους ψηφοφόρους αλλά και να μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα υπάρχοντα μέλη.

Σας εύχομαι πραγματικά από καρδιάς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Με Τιμή,

ΛΑΛΙΛΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Σμύρνης»



«Πριν από αρκετούς μήνες ξεκινήσαμε μια συλλογική προσπάθεια με πρωταρχικό σκοπό την απεμπλοκή της πατρίδας μας από την τυραννία των μνημονίων και των κακόβουλων εκφραστών τους, των οποίων δεν πάψαμε ποτά φυσικά να επιδιώκουμε την τιμωρία.

Αυτό όμως, κατά την εκτίμηση μου, ενώ μπορεί να σταθεί ως ένα πολύ καλό έναυσμα και αφετηρία για την δημιουργία πολιτικής ομάδος με συγκεκριμένες θέσεις, ρεαλιστικούς στόχους και όραμα, δεν αποτελεί από μόνο του ικανή συνθήκη, ειδικά ύστερα από αρκετούς μήνες και από όλα όσα μεσολάβησαν στην Διεθνή και εγχώρια σκηνή, για να στηρίξει κάτι τέτοιο.

Οι διαμαρτυρίες και ο συνθηματικός λόγος θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για να μας απεγκλωβίσουν από την Εθνική τροχοπέδη.

Τέλος δεν με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκριμένη θέση που διατηρήθηκε από το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εξίσου σημαντικά τόσο τα θέματα που αφορούν την καταγγελία των μνημονίων, όσο ακριβώς και τα υπόλοιπα Εθνικά ζητήματα που αφορούν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, την Κοσοβοποίηση της Θράκης μας, την στάση ως προς το «λαθρομεταναστευτικό» , καθώς και το πρότυπο οικονομίας που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακομμάτιστος ήμουν πάντοτε και μακριά από κάθε μορφής κομματικά στέκια, όμως ταυτόχρονα πάντοτε πολιτικοποιημένος, όπως τουλάχιστον ο ίδιος αντιλαμβάνομαι την πολιτική και τον άνθρωπο.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους που βρεθήκαμε στην ίδια προσπάθεια αυτή, λυπάμαι αν από πρώιμες και βεβιασμένες εκτιμήσεις διαφώνησα με τους κάποιους, σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι τα βέλτιστα για την συνέχιση του αγώνα σας.

Μετά την τηλεοπτική ρητή ακύρωση όλων των θεσμικών και οργανωτικών θέσεων από τον πρόεδρο του κόμματος, αποχωρώ και επισήμως από την θέση του πρόεδρου της συντονιστικής επιτροπής Νέας Σμύρνης, καθώς και από μέλος του κόμματος.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Παυλίδης

Πρόεδρος συντονιστικής Νέας Σμύρνης» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: