Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Να πάει σπίτι του»...





Ο Λουράντος ζήτησε την παραίτηση του Λυκουρέντζου...
Την παραίτηση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ζήτησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των φαρμακοποιών Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος.

Τόνισε μάλιστα στις δηλώσεις του ότι ... σε περίπτωση που εφαρμοστεί το σχέδιο του υπουργείου να απελευθερωθεί το επάγγελμα, εκείνοι ουσιαστικά δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. «Ο κ. Λυκουρέντζος πειραματίζεται εις βάρος του ελληνικού λαού και εις βάρος της υγείας του. Πρέπει να πάει σπίτι του», είπε με τους συναδέλφους να τον χειροκροτούν.

Διαμήνυσε μάλιστα ότι «Το κείμενο που παρουσίασε χθες ο υπουργός Υγείας είναι ένα παραλήρημα ανακριβειών και ψευδών στοιχείων, τα οποία αύριο θα κατονομάσουμε. Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν πληρωθεί γι’ αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Λυκουρέντζος. Είναι απλήρωτοι από πέρυσι. Τα χρονοδιαγράμματα που ο ίδιος υπέγραψε, δεν έχουν υλοποιηθεί και συν τοις άλλοις θέλει να εισπράττει και αναδρομικά ριμπέϊτ από αυτούς από τους οποίους θα έπρεπε να ευγνωμονεί αντί να λοιδορεί. Αύριο θα τα πούμε. Θα δώσουμε την απάντηση σε αυτόν που ψεύδεται ασυστόλως».

Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Υγείας που βρίσκεται επί της οδού Αριστοτέλους στην Αθήνα και ζητούν συνάντηση με τον κ. Λυκουρέντζο.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: