Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...


ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ '' ΔΙΔΑΣΚΕΙ ''...
'' Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής οργάνωναν αντεκδήλωση στην κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, προφανώς δεν φανταζόταν ότι σε λίγο διάστημα τη βία ...
που εξέθρεψε και ο ίδιος θα την υποστεί από τους πρώην συγκατοίκους του στην πλατεία Συντάγματος '', αναφέρει σε ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τη  επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.
'' Αν έγιναν τα πράγματα όπως τα ισχυρίζεται ο κ. Στρατούλης, τότε ίσως οι νεοναζιστές που τον χτύπησαν, ήταν κάποιοι από αυτούς που χειριζόταν με χειρουργική ακρίβεια τα λέιζερ προς το πρόσωπο μου τότε. Και σίγουρα πολλοί από αυτούς που οδύρονται σήμερα ήταν σύντροφοι του στα πεζοδρόμια της Αργυρούπολης, που απαιτούσαν με τον πιο πλέον βίαιο και οργανωμένο τρόπο το κρέμασμα των προδοτών, γράφει ο κ. Πεταλωτής αναφερόμενος στην επίθεση που είχε ο ίδιος δεχθεί στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, τον Ιούνιο του 2011 ''.
'' Χαρακτηριστική  η τότε ανακοίνωση του ΣΥΝ που μιλάει για κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών. Όλως τυχαίως με τον ίδιο τρόπο η νεοναζιστική οργάνωση σήμερα μιλάει για συκοφαντική δυσφήμιση της.
Η βία θα είναι πάντοτε βία και πάντα καταδικαστέα με πράξεις από τη δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που αρνούνταν να την καταδικάσουν έστω και λεκτικά επί τρία χρόνια, γιατί απλούστατα τη υπέθαλπταν και πολλές φορές την οργάνωναν, είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή της έξαρση, αλλά και δυστυχώς για όλους μας και για την αυξανόμενη μελλοντική.
Έστω και τώρα, ας τη σταματήσουμε '', καταλήγει ο Γιώργος Πεταλωτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: