Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορίες για τραυματίες Συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού


Συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην πτέρυγα 4 των φυλακών Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σημειώθηκαν εκτεταμένες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών κρατουμένων, ενώ υπάρχουν αναφορές για αρκετούς τραυματίες.

Σε επιφυλακή βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις περιμετρικά των φυλακών, έως ότου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση.

Ολόκληρο οπλοστάσιο στο Δομοκό

Αυτοσχέδια μαχαίρια, κοφτερές λεπίδες, σουβλιά, σχοινιά και άλλα φονικά εργαλεία βρέθηκαν στα κελιά της πτέρυγας των αλλοδαπών στις φυλακές Δομοκού, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έκαναν σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν μετά τη συμπλοκή μέσα στις φυλακές το Σάββατο το πρωί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 33χρονος κρατούμενος και να τραυματιστεί άλλος ένας 30χρονος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στη συμπλοκή μετείχαν εκτός από το 33χρονο θύμα και τον 30χρονο που τραυματίστηκε, άλλοι 6 μετανάστες κρατούμενοι, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: