Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ψωμιάδης για Τσίπρα: "Καλύτερα Ζορό τις Απόκριες παρά Τσάβες με Burberry όλο τον χρόνο"Απάντηση του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το ντύσιμο. "Δεν έχει να κάνει με κανένα πολιτικό λουκουμά" είπε μεταξύ άλλων
"Βεντέτα" έχει ανοίξει μεταξύ του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη για το ντύσιμο.
Ο Αλ. Τσίπρας κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ενημερώθηκε κάποια στιγμή ότι περίμενε να τον συναντήσει ο Π. Ψωμιάδης. "Ελπίζω να μην είναι ντυμένος Ζορό" φέρεται να είπε, για να πάρει την Δευτέρα (16/09) απάντηση από τον πρώην περιφερειάρχη.
"Δεν έχει να κάνει με κανένα πολιτικό λουκουμά. Εγώ προτιμώ να ντύνομαι Ζορό τις Απόκριες παρά να είμαι ντυμένος Τσάβες με Burberry 365 μέρες το χρόνο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. ΨωμιάδηςΚαι πρόσθεσε: "Η επανάσταση του χάνεται στους διαδρόμους πολυτελών ξενοδοχείων και κοσμικών εστιατορίων. Σε κάθε περίπτωση, είναι τιμή μου να διακατέχεται και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και ο Πάνος Καμμένος, από το σύνδρομο Ψωμιάδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: