Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσίευμα: "Σύντροφος" του Ρουπακιά εν δράσει μαζί με τα ΕΚΑΜ σε διαδήλωση στο Κερατσίνι


Φωτογραφικό ντοκουμέντο για τις σχέσεις Χρυσής Αυγής- Αστυνομίας δημοσιεύει το Έθνος. Άνδρες των ΜΑΤ προσφέρουν κάλυψη σε μέλος της Χ.Α, "σύντροφο" του Ρουπακιά, ο οποίος πετά πέτρες σε διαδήλωση (Pics+Vid)

Τις στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας αποκαλύπτει το "Εθνος", δημοσιεύοντας φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες.                                                                                                       
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά στην εθνικιστική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις φωτογραφίες εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να προσφέρουν κάλυψη σε μέλος της Χρυσής Αυγής, "σύντροφο" του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος εμφανίζεται στη διαδήλωση του Κερατσινίου ως "αγανακτισμένος πολίτης" να πετάει πέτρες.
Την περασμένη Τετάρτη, είχε κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, βίντεο στο οποίο ομάδα ατόμων εκτόξευε πέτρες ενάντια στους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι ενώ τα ΜΑΤ τους κοιτούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν.
Σημειώνεται ότι διατάχθηκε έρευνα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για το εν λόγω περιστατικό ενώ με κακούργημα είναι αντιμέτωπος ένας εκ των συλληφθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: