Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αθήνα, 24.10.2013


Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ
ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!
Το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ περί Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, το οποίο υπαγόρευσαν οι τροϊκανοί δανειστές και μετέφρασε η υπαλληλική Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου - Στουρνάρα, έρχεται να επαληθεύσει τους χειρότερους φόβους μας.
Αφού εξάντλησαν τη φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων με ενα ποταμό μέτρων και την διαρκή μείωση του Εθνικού και Οικογενειακού εισοδήματος, έρχονται τώρα στην προτελευταία φάση του σχεδίου τους, που δεν είναι άλλη απο την αρπαγή του Εθνικού πλουτού και των φυσικών μας πόρων για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Πρίν συμβεί αυτό, θέλουν να κατασκευάσουν μια κοινωνία οφειλετών και υποδίκων που θα χαρίζει στους δανειστές, μέσω της εφορίας, την ακίνητη περιουσία που απέκτησε κάθε ένας με τη δουλειά του, το αίμα του και το υστέρημά του.
Φορολογώντας κάθε τετραγωνικό μέτρο γης, ακόμα και αδόμητου οικοπέδου, ακόμη και ημιτελών κατασκευών και αγροτεμαχίων που δεν έχουν ρεύμα, βάζουν ταφόπλακα στην έννοια "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Με τη συνέργεια, δυστυχώς, και των καταχραστών της ιστορίας, των συμβόλων και της έδρας του ΠΑΣΟΚ.
Οδηγούν τους Έλληνες να γίνουν νοικάρηδες στα ίδια τους τα σπίτια, πρόσφυγες στις γειτονιές τους.
Η πρωτοβουλία για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης προτείνει:
1. Την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου.
2. Την κατάθεση απο το σύνολο των Βουλευτών που επιμένουν να υπηρετούν το Εθνικό Συμφέρον, σχεδίου νόμου που θα χαρακτηρίζει αναπαλλοτρίωτο αγαθό την πρώτη κατοικία και τον κύριο αγροτικό κλήρο. Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει οτι η πρώτη κατοικία θα φορολογείται με δίκαιο συντελεστή ΜΟΝΟΝ κατα την κατασκευή της και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, με οποιονδήποτε τρόπο.
3. Την άμεση έναρξη Εθνικού διαλόγου για τη θέσπιση μεγίστου αποδεκτού ορίου φορολόγησης ανά άτομο και ανά επιχείρηση, με δίκαιους συντελεστές, αμετάβλητους και θωρακισμένους απο τη βουλιμία των δανειστών.
Τέλος, αναφορικά με τον πολιτικό γάμο Νέας Δημοκρατίας και νεοφιλελεύθερης συνιστώσας ΠΑΣΟΚ, απαιτούμε απο τους σφραγιδοκράτορες να αποχωρήσουν ΑΜΕΣΑ απο την Χαριλάου Τρικούπη. Ας μετακομίσουν αλλού. Κάπου που δεν θα τους γνωρίζει κανείς. Ας πάψουν να προσβάλλουν την μνήμη και τα αισθήματα ενός ολόκληρου λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: