Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η Κατσέλη προανήγγειλε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Κατσέλη προανήγγειλε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσέλη «νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».
Τονίζοντας την ανάγκη για μία «ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων στον προοδευτικό χώρο, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας» η Λούκα Κατσέλη αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο τέλος του καλοκαιριού.
«Όπως ξέρετε, η Κοινωνική Συμφωνία πήρε την πρωτοβουλία, και κάναμε -μαζί με άλλες δυνάμεις- μια μεγάλη συνάντηση τον Ιούλιο, όπου μαζέψαμε όλες τις δυνάμεις να δούμε αν είναι δυνατή αυτή η ελάχιστη κοινή δυνατή συμφωνία. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας.
«Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής. Στη βάση των πολιτικών θέσεων», πρόσθεσε ενώ υπογράμμισε ότι η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από το 2012.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: