Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ''...


«Εάν επιβάλλουμε ακόμη και μισό μέτρο ακόμη, θα υπάρξει επανάσταση στην Ελλάδα», εμφανίζεται να δηλώνει υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος στον βρετανικό The Guardian, σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με την τρόικα...

«Είναι τυφλοί; Μας πιέζουν να υιοθετήσουμε πολιτικές οι οποίες είναι παράλογες», αναφέρει επίσης το κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για οργή στη χώρας μας λόγω της λιτότητας, καθώς 3,5 χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης χρέους στην Ελλάδα και βαθύτερα στην Ευρωζώνη, πολλοί Έλληνες νιώθουν ότι ζουν την ίδια ιστορία ξανά και ξανά.
Δυσπιστία, θυμός και ελάχιστα κρυμμένος πανικός έχουν κάνει εκ νέου την εμφάνισή τους στις σχέσεις της Ελλάδας με τους εκπροσώπους των δανειστών της, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημειώνει ο Guardian.
Στις Βρυξέλλες, αξιωματούχος της Ε.Ε, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα είναι άσχημα. Είναι σα να βρισκόμαστε και πάλι στο 2010».
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: