Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ Α.Τ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
Σε διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα στο Ίντερνετ περί θανάτου μετανάστη χθες στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα προέβη η αστυνομία...

Όπως ανακοινώθηκε, ο θανών είναι 46χρονος από το Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στον Άγιο Παντελεήμονα. Χθες στις 12.30 μπήκε στο κατάστημά του 28χρονος Αφγανός ο οποίος του ζήτησε τσιγάρα με την απειλή βίας.
Ο 46χρονος έκλεισε τα ρολά του καταστήματος εγκλωβίζοντας τον δράστη και κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε και συνέλαβε τον 28χρονο, οδηγώντας τον στη συνέχεια στο τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την προφορική εξιστόρηση του περιστατικού ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε βάρος του 28χρονου Αφγανού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, ενώ διενεργείται προανάκριση για το θάνατο του 46χρονου, στο πλαίσιο της οποίας έχει ζητηθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: