Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Ήταν τελικά …γελοιότητες;...

Μπορεί μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το πρωί, η Θεοδώρα Τζάκρη να χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα σενάρια περί ένταξής της στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας όμως στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105,5», διαβεβαίωσε ότι...
θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις για την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης που «εκφράζεται με κορμό των ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε.
«Η επίθεση από τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80′ ο Ανδρέας Παπανδρέου», δήλωσε η ίδια, προσφέροντας τις παραπάνω «πολιτικές δυνάμεις» της για την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης.
«Οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα, πρέπει να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους», συνέχισε, ερχόμενη ακόμα πιο κοντά στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά στη στάση που πρέπει να τηρήσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές μπροστά στα νέα μέτρα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: