Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

“ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 12ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ



grapsas1


Στρατηγός Γράψας. Τόν είχαμε σε εκτίμηση. Εκτέθηκε δια της παρουσίας του δίπλα στον αρχιμασόνο. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που θα παρουσιάσουμε σήμερα τον εκθέτουν…
Τα ντοκουμέντα που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι συγκλονιστικά. Ενώπιον στρατηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ ,στρατηγού Γράψα, κατά την εορτή των 100 ετών της 12ης Μεραρχίας, κάποιοι δεν ντράπηκαν να δώσουν το χρυσό κλειδί της ακριτικής Αλεξανδρούπολης, στον αρχιμασόνο Μέγα Διδάσκαλο Χρήστο Μανέα, πρώτο Μέγα Προκαθήμενο του Υπάτου Μεγάλου Περιστυλίου των Τεκτόνων της Βασιλικής Αψίδος της Ελλάδος, μπροστά σε πατριώτες αξιωματικούς οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν ρωτήσει πριν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Μασόνους.
Με λίγα λόγια για “τριάκοντα αργύρια” φιλανθρωπίας, δημοτικοί άρχοντες της ακριτικής Ελλάδος αφήνουν τους Μασόνους να κάνουν εξωτερική πολιτική στα σύνορα ,όταν είναι γνωστό ότι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος διατηρεί εξαιρετικές και όχι μόνον σχέσεις με την Στοά της Τουρκιάς παίζοντας βρώμικα παιχνίδια μυστικής διπλωματίας.
Τα συμβάντα θεωρούνται πρωτοφανή και από τοπικούς παράγοντες παρουσιάζονται ως ένα νέο “πραξικόπημα” στον Έβρο με τον απλό λαό να μην μπορεί να συλλάβει το μ,μέγεθος του σκανδάλου.
Ο Μανέας δεν είναι ένας απλός δικηγόρος αλλά κουβαλάει πίσω του ιστορίες συνωμοσιολογίας και αποκρυφιστικών εμπλοκών στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και όχι μόνον. Νομικός σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας Ντασό(κατασκευάστριας του μοιραίου πρωθυπουργικού Φάλκον στον οποίο σκοτώθηκαν Έλληνες διπλωμάτες), δικηγόρος κατηγορούμενων στην πτώση του μοιραίου αεροσκάφους του Αλέξανδρου Ωνάση, δικηγόρος του Λαυρεντιάδη και για κάποιο διάστημα μέλος του Δ.Σ της αμαρτωλής Alapis, δικηγόρος του εκδότη Γιώργου Κουρή και άνθρωπος που είχε κάνει παράπονα στον κύριο Γιώργο όταν τον βγάλαμε στη “σέντρα” τότε που βοηθήσαμε να κάνει ο Γιωργάκης το κανάλι του(το kontra)για να πουλάει τώρα μούρη με το αδερφάκι του(και πιθανόν αιτία για να εκπαραθυρωθεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ)και άνθρωπος τον οποίο έχει κατηγορήσει μέλος της Μασονικής Στοάς ότι κάποιοι τους οποίους γνώριζε ήθελαν να τον δολοφονήσουν.
Το θέμα είναι-και πολύ μεγάλο μάλιστα-τι δουλειά είχε ο στρατηγός Γράψας σε μια τέτοια τελετή.
Αυτά και άλλα πολλά- εντός ολίγων ωρών στο makeleio.gr- για να καταλάβετε ότι η αλήθεια έχει μία όψη με πολλές σκοτεινές παραλλαγές.
Eκτενές ρεπορταζ στην αποψινή εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 στο ΖΟΟΜ ΤV

Δεν υπάρχουν σχόλια: