Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης έδειξε τον δρόμο σε Σαμαρά-Βενιζέλο...



Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Μιχάλη Λιάπη –μετά τη σύλληψή του για πλαστές πινακίδες-, αλλά η περιπέτεια του πρώην υπουργού και ανιψιού του ιδρυτή του κόμματος έδωσε λαμπρές ιδέες στα επικοινωνιακά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ...
πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, μπορεί ο Μιχάλης Λιάπης να έγινε ρεζίλι σε όλη την ελληνική κοινωνία –η οποία πριν την σύλληψή του τον είχε πάρα πολύ ψηλά στην εκτίμησή της και έπινε νερό στο όνομά του-, αλλά πια, στα μάτια των Ελλήνων, θεωρείται πως τιμωρήθηκε.

Δηλαδή, οι Έλληνες ξέχασαν τις όποιες ευθύνες είχε ο Μιχάλης Λιάπης για την υπόθεση της Siemens και τα σκάνδαλα του ΟΣΕ, επειδή θα φάει ένα πρόστιμο δυο με τρεις χιλιάδες ευρώ για τις πλαστές πινακίδες και τις άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Οπότε, με τις πλαστές πινακίδες, σβήνονται στα μάτια των Ελλήνων οι πολιτικές ευθύνες του Μιχάλη Λιάπη για τα σκάνδαλα που έφεραν την χρεοκοπία της χώρας.

Το μικρό αδίκημα «σβήνει» το έγκλημα.

Μετά από αυτή την ανακάλυψη, Σαμαράς και Βενιζέλος έδωσαν εντολή στους βουλευτές των κομμάτων τους να υποπέσουν σε πλημμελήματα, ώστε να συλληφθούν, να τιμωρηθούν με μικρά πρόστιμα και να αθωωθούν για τις πολιτικές τους ευθύνες στα μάτια των Ελλήνων.

Την αρχή θα κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος που θα κλέψει μια φρατζόλα ψωμί από ένα φούρνο και, όταν θα τον συλλάβουν, θα πει πως αναγκάστηκε να κλέψει το ψωμί επειδή είναι φτωχούλης και είχε ρέψει από την πείνα ο καψερός, οπότε θα συγκινηθούν οι Έλληνες και θα τον συγχωρήσουν για τις «υπηρεσίες» που έχει προσφέρει στη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια.

Μπορεί, μετά την υπόθεση Λιάπη, ο Αντώνης Σαμαράς να έδωσε –και καλά- εντολή να τιμωρούνται οι βουλευτές που θα διαπράττουν αδικήματα, όπως η πλαστογραφία, η ψευδής βεβαίωσης, η εκβίαση, η απάτη κλπ, αλλά αυτό το έκανε επειδή, αν το καλοσκεφτείς, όλα αυτά τα αδικήματα (πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, εκβίαση, απάτη κλπ) τα έχει διαπράξει ο ίδιος σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, οπότε θέλει να απαγορεύσει να τα κάνουν και οι βουλευτές του, ώστε να έχει την αποκλειστικότητα.

Για να μην κινδυνεύσει στο μέλλον να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα ψέματα και τις απάτες του, ο Αντώνης Σαμαράς θα κλέψει μια πίτσα από μια πιτσαρία που σκίζει, ώστε να συλληφθεί, να τον δείξουν τα κανάλια, να το μάθουν όλοι οι Έλληνες, να τον λυπηθούν και να τον συγχωρήσουν που τους γάμησε την Παναγία που είναι και φίλη του.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: