Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ζητάνε να μην μεταδίδουν τα κανάλια, τα ντοκουμέντα των χρυσαυγιτών!...


Τη διακοπή μετάδοσης του οπτικοακουστικού υλικού με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς του αρχηγού και των μελών του νεοναζιστικού κόμματος,  ζητάει με...
νέα παρέμβαση της, προς το ΕΣΡ, η Χρυσή Αυγή.

Στην επιστολή που εστάλη σήμερα προς τη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή, η αποκάλυψη της πραγματικής δράσης της ΧΑ με ντοκουμέντα  θεωρείται από το νεοναζιστικό κόμμα ως  ”απόρρητο υλικό”, από την ανάκριση “που περιλαμβάνει τα πλέον προσωπικά δεδομένα των κατηγορούμενων, όπως φωτογραφίες, βίντεο, γράπτα κείμενα”.

Επιχειρείται δηλαδή η απαγόρευση της αναμετάδοσης  από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, των  απειλών κάθε είδους από τους νεοναζί, τις στολές Κου Κλουξ Κλαν και τους χιτλερικούς χαιρετισμούς,τα οποία και  προέρχονται από τη δικογραφία της ΧΑ!

Την επιστολή του Η. Κασιδιάρη διέθεσε στους δημοσιογράφους τη στιγμή που την παρέλαβε από το φαξ (15.42), ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, κι ενώ ήδη η Αρχή είχε κάνει το πρώτο βήμα! Είχε μόλις ανακοίνωση πως το Συμβούλιο απευθύνει σύσταση στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Star, Σκάι και “Δ.Τ.” να μην μεταδίδουν υλικό από την προανάκριση και την ανάκριση, ύστερα από προηγούμενη παρέμβαση της  ΧΑ… Με την απόφαση διαφώνησε ο Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος πρότεινε να πάει η υπόθεση στο αρχείο.

Τώρα, με βάση τα νέα δεδομένα το ΕΣΡ είναι πολύ πιθανό να επανέλθει και να επιβάλει πρόστιμα για τα αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσιοποιύνται από τα οποία προκύπτουν απειλές και προς το Πολίτευμα και προς όσους δεν είναι μέλη της ΧΑ.

Η στάση του ΕΣΡ προκαλεί ερωτηματικά, τα οποία δεν είναι τωρινά. Θυμίζουμε πως το ΕΣΡ δεν έχει ακόμη εξετάσει τις ρατσιστικές ύβρεις σε βάρος του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη  που μεταδόθηκαν, σε  συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ από το Extra.Η  ίδια η Αρχή είχε εγκαλέσει το Mega γιατί δεν προβάλει επακρώς τη ΧΑ, ενώ είχαν συλλάβει τα στελέχη της με την κατηγορία της σύμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: