Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ...

Σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο με δύο ξενοδοχεία 7 αστέρων, μαρίνα και ένα μικρό αριθμό βιλών, σχεδιάζουν να μετατρέψουν το ακίνητο του Αστέρα Βουλιαγμένης οι Άραβες μέτοχοι του επενδυτικού κεφαλαίου που πλειοδότησε στο διαγωνισμό για την πώλησή του...
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκοπός του Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, το οποίο διαχειρίζεται η αραβικών συμφερόντων AGC Jermyn Street IV, είναι να κατασκευάσουν 15 βίλες ιδιαίτερα πολυτελείς μέρος των οποίων θα διατεθεί στους ίδιους τους μετόχους του επενδυτικού κεφαλαίου που είναι πλούσιοι από διάφορα αραβικά κράτη. Μάλιστα γίνεται λόγος για κατοικίες 1.000 τ.μ. έκαστη οι οποίες θα πωλούνται με τιμή της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ η κάθε μια.
Η τουρκικών συμφερόντων Dogus (σύμφωνα με πληροφορίες με ποσοστό 15% στο επενδυτικό κεφάλαιο που αγοράζει τον Αστέρα) πιθανότατα να αναλάβει τη διαχείριση της μαρίνας. Πέρα από το τι θα κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του Αστέρα, το ενδιαφέρον τώρα επικεντρώνεται και στη συνέχεια όσο αφορά το συγκεκριμένο σημείο της Αττικής καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η Ιερά Αρχιεπισκοπή της Ελλάδος σκοπεύει να πουλήσει το 85 στρεμμάτων ακίνητό της που γειτνιάζει με αυτό του Αστέρα αφού βεβαίως προηγουμένως μετακομίσει το ίδρυμα που στεγάζεται εκεί.
Πηγή : naftemporiki.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2013/12/ta_5425.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: