Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μακριά και αγαπημένοι …

20140122-105623.jpg
Νέους πονοκεφάλους προκαλεί στον Φώτη Κουβέλη η παρουσία στελεχών του στη σημερινή εκδήλωση της Κίνησης των 58 που προχώρησαν στη συγκρότηση της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης,στο Περιστέρι. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν κορυφαία μέχρι πρότινος στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου όπως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός. Η ομάδα αυτή μέσω της σημερινής της παρουσίας θέλει για ακόμη μια φορά να ασκήσει πίεση προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ προκειμένου να συγκροτηθεί ο «τρίτος πόλος».
Η συγκεκριμένη τριάδα φαίνεται να επιμένει στη θέση που κατέθεσε και στο πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και καταψηφίστηκε, οδηγώντας τη σχέση με τον Φώτη Κουβέλη στα άκρα. Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, όμως, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
Όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή συνύπαρξη στελεχών της ΔΗΜΑΡ και κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υποστηρίζει την Πρωτοβουλία των «58», στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια θα είναι η πορεία που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η τριάδα αυτή.
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: