Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΝΔ


ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 18% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Η ΡΑΧΟΚΟΚΟΛΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 
Χειροτερεύουν τα πράγματα για τη ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα ακόμα και σε περιοχές που αποτελούν...
ιστορικά κάστρα για την παράταξη του Α. Σαμαρά, όπως η Δ. Μακεδονία (GPO-newpost.gr).
Το κλίμα θα γίνει ακόμα χειρότερο από τις οικονομικές εξελίξεις στα δημοσιονομικά που αναμένονται εντός των ημερών (ήδη σήμερα πήραμε μια πρώτη γεύση από την Eurostat που επιβεβαίωσε ότι το χρέος αυξάνει συνεχώς) αλλά θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο από το πολιτικό κλίμα με τις δημοσκοπήσεις που θα βγουν σε Κυριακάτικες εφημερίδες.
Το χειρότερο για τη ΝΔ είναι πως την έχουν εγκαταλείψει τα κοινωνικά στρώματα του πληθυσμού που παραδοσιακά την ψήφιζαν και την στήριζαν στις εκλογές. Ότι δηλαδή έχει πάθει σήμερα το ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι Δημόσιοι υπάλληλοι που αποτελούσαν τη μεγαλύτερη εκλογική δύναμη επί πολλά χρόνια,  το παθαίνει τώρα και η ΝΔ με τους ελεύθερους επαγγελματίες, του επιστήμονες, τους επιχειρηματίες και τους μισθωτούς.
Μια πιο προσεκτική ανάγνωση των τελευταίων δημοσκοπήσεων δείχνει ότι η ΝΔ θα παλέψει πολύ σκληρά για να πάρει διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές. Και όχι μόνο θα παλέψει αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έρθει δεύτερο κόμμα ξεπερνώντας την Χρυσή Αυγή!
Το ποσοστό εκκίνησης της ΝΔ είναι το 18% των εκλογών του Μαίου και όχι το 29% των τελευταίων εκλογών το οποίο πήρε κάτω από ειδικές συνθήκες πόλωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, το 18% που πήρε στις εκλογές του Μαίου η ΝΔ το πήρε ενώ στην αντιπολίτευση! Τώρα που είναι κυβέρνηση και φθείρεται καθημερινά πόσο θα πάρει;
http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8953.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: