Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ : ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΡΙΒΕΑ!


ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ
Κατηγορηματικά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του ζεύγουςΓριβέα κορυφαίες δικαστικές πηγές που πριν από λίγο σημείωναν ότι το ζεύγος κρυβόταν διαψεύδοντας...
ότι ο 50χρονος και η 54χρονη παραδόθηκαν οικειοθελώς στην Scotland Yard. Ανδρες της Scotland Yard συνέλαβαν τον Κυριάκο Γριβέα και την Αναστασία Βάτσικα οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 50χρονος επιχειρηματίας και η 54χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και δεν παραδόθηκαν οικειοθελώς, όπως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί από ορισμένες πηγές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζεύγος Γριβέα κρυβόταν στο Μάντσεστερ όπου και εντοπίστηκε από άνδρες της βρετανικής αστυνομίας.

Δικαστικές πηγές διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι ο 50χρονος Κυριάκος Γριβέας και η 54χρονη σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, παρουσιάστηκαν οικειοθελώς στην Scotland Yard, δήλωσαν την ταυτότητα τους και στη συνέχεια συνελήφθησαν αφού ενεργοποιήθηκαν τα διεθνή εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί εναντίον τους.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του ζεύγους Γριβέα στην Ελλάδα.
http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5759.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: