Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ''ΠΥΡΗΝΩΝ'' ΕΙΧΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ...


...ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...
Ως στοιχείο που σύμφωνα με τους αστυνομικούς ισχυροποιεί το σενάριο συνεργασίας του Χριστόδουλου Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» αντιμετωπίζεται...
το τηλεφώνημα που έκανε ο φυγάς σε συγγενή προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης.

Η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του Ξηρού από τη φυλακή έδειξε ότι ο «Μανώλης» της 17Ν είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα των Μιχάλη και Γιώργου Νικολόπουλου, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Για το λόγο αυτό ο κ. Νικολόπουλος μετέβη το πρωί της Τρίτης στο κτίριο της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει στοιχεία για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που έγινε η επικοινωνία ήταν για να του ευχηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός «χρόνια πολλά».

Η γνωριμία των δύο ανδρών, σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος, έγινε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Οπως μετέδωσε ο ALPHA, το επόμενο πρόσωπο που έχει κληθεί τις επόμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ είναι ένας έμπορος από τον οποίο προμηθεύεται ο Χριστόδουλος Ξηρός ύλες για τις καλλιτεχνίες που κάνει στη φυλακή αλλά και δύο άτομα από την Ικαρία τα οποία δέχθηκαν τηλεφωνήματα από τον φυγά.
Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8129.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: