Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΗ: Προχωρήσαμε σε διακανονισμό με τη ΝΔ...


 

Σε διακανονισμό ληξιπρόθεσμης οφειλής της προς τη ΔΕΗ προχώρησε η ΝΔ, όπως γνωστοποιεί ο πρόεδρος της ΔΕΗ ΑΕ Αρθούρος Ζερβός με έγγραφό του το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από...
ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει παρότι η ΔΕΗ είναι εξαιρετικά προσεκτική κατά τη διαχείριση των στοιχείων των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των πελατών της και αποφεύγει να τα δημοσιοποιεί, προς διευκόλυνση του κοινοβουλευτικού ελέγχου, γνωρίζει στους ερωτώντες βουλευτές ότι η ΔΕΗ, δυνάμει σχετικών αποφάσεων του ΔΣ της, έχει εγκρίνει Κανονισμούς Διακανονισμών Λογαριασμών Ρεύματος, με στόχο την παροχή δυνατότητας στους πελάτες της, όλων των κατηγοριών, εξόφλησης των λογαριασμών κατανάλωσής τους μέσω ρύθμισης, κατόπιν σχετικής αίτησής τους.
Στο πλαίσιο αυτό η ΝΔ, όπως γίνεται γνωστό, “με μία παροχή στη Μέση Τάση, από μη εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, παρουσίασε ληξιπρόθεσμη οφειλή και κατόπιν σχετικών αιτήσεων του υπόψη πελάτη για ρύθμιση του χρέους του, αυτές εγκρίθηκαν αρμοδίως. Ο υπόψη πελάτης προχώρησε και προχωρά κανονικά στον διακανονισμό της οφειλής του, αποδίδοντας σημαντικό μέρος του ποσού σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα διακανονισμού της ΔΕΗ, που ισχύει για όλους τους πελάτες της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: