Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση του Αντιστρατήγου ε.α Ν. Χριστοδουλόπουλου για την απόφαση του ΣτΕ


Νέα ΜΕΡΑ: Εκτός Συνταγματικού Τόξου οι μνημονιακές πολιτικές, και με τη βούλα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης
Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έκρινε ως αντισυνταγματικές τις περικοπές στους ένστολους, ο Γραμματέας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του Κόμματος Νέα ΜΕΡΑ Αντιστράτηγος ε.α Νίκος Χριστοδουλόπουλος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Την ώρα που κυβέρνηση και Βουλή...
έχουν παραδοθεί πλήρως στις εντολές της τρόικα, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως αντισυνταγματικές τις περικοπές στο ένστολο προσωπικό της χώρας αποδεικνύει ότι η δικαστική εξουσία αποτελεί την μόνη εγγύηση απέναντι στην κατάλυση του Συντάγματος που επιχειρούν οι μνημονιακές δυνάμεις.

Μετά την απόφαση – ράπισμα του ΣτΕ, και με την βούλα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης πλέον, οι μνημονιακές πολιτικές και όσοι τις επιβάλλουν κινούνται εκτός του συνταγματικού τόξου.

Η πρωτοβουλία των αποστράτων είναι απόδειξη ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να ανατρέψουν τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές. Σύντομα οι ίδιοι ενεργοί πολίτες θα ανατρέψουν και τις εύθραυστες κοινοβουλευτικές και κυβερνητικές ισορροπίες, εν πολλοίς πλαστές, που τις επιβάλλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: