Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η Ντίνα δεν κάνει κωλοτούμπες...


Τελικά, δεν ήταν μόνο ο Δημ. Ρέππας που δεν ρωτήθηκε. Το ένα μετά το άλλο, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν την έκπληξή τους και τη δυσαρέσκειά τους για τον ...
διορισμό τους στα κλιμάκια – στήριξης των εκλογών, που ανακοινώθηκαν.


Mπορεί κάποια ονόματα να ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ στα κλιμάκια που αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη «εκστρατεία» του κόμματος στον δρόμο προς τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, όμως οι ίδιοι όχι μόνο δεν ερωτήθηκαν αλλά αντιδρούν έντονα με αυτό.

Όπως αντιδρούν και για την μέχρι σήμερα πολιτική και πορεία του κόμματος.

Έτσι, μετά τον Δημήτρη Ρέππα, ήρθε η αντίδραση της Ντίνας Λάζαρη, πρώην υποδιοικητή της ΑΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ.

Και πώς να συμμετάσχει στην …εκστρατεία στήριξης του κόμματος, όταν συμμετείχε στην «Κίνηση των 7» που είχαν προ καιρού βγάλει κείμενο κατά του Βενιζέλου, με αφορμή τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, τον Δεκέμβριο.

Με επιστολή της, εξέφραζε διαφορετική θέση ως προς τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ενώ υπογράμμιζε την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής, καθαρού πολιτικού στίγματος και στρατηγικής και τακτικής συνεργασιών.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν, διερωτάται η ίδια, σε ανάρτησή της στο facebook, κάποιος που έχει διατυπώσει όλες αυτές τις ενστάσεις, να συμμετάσχει σε κλιμάκιο με ανοιχτά όλα αυτά τα θέματα.

«Μεταφέροντας με ποια αξιοπιστία την άποψη της πλειοψηφίας;» ρωτά, για να συνεχίσει «Εκτός αν θα πρέπει να γίνουν κωλοτούμπες…».

Και καταλήγει, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό: «Αλλά αυτές τις απέφευγα ακόμα και στο νηπιαγωγείο!»...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: