Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κρεμαστινός: Eπικίνδυνες οι πύλες ασφαλείας στη Βουλή ...




«Βόμβα» για την υγεία όσων δουλεύουν στη Βουλή και για το ενδεχόμενο στο μέλλον να νοσήσουν από...
καρκίνο, ετοιμάζεται να ρίξει αύριο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινος στη διάσκεψη των προέδρων. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συζήτηση που είχε σήμερα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, τους ενημέρωσε ότι με βάση την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την έξαρση του καρκίνου τα επόμενα χρόνια, ανάμεσα στις ακτινοβολίες που προκαλούν καρκίνο είναι και αυτές που υπάρχουν στις ηλεκτρομαγνητικές πύλες, που τοποθέτησε πριν λίγους μήνες η Βουλή, για λόγους ασφάλειάς, σε όλες τις εισόδους του κτηρίου.

Οπως είπε ο κ. Κρεμαστινός, η συνεχής έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού σε αυτή την ακτινοβολία μακροπρόθεσμα και μέσα σε μια δεκαετία, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ωστόσο, όπως επισήμανε, τότε θα είναι αργά .

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει από τη Βουλή να δει με πολύ προσοχή το θέμα, να ενημερώσει βουλευτές και εργαζόμενους για την ένταση της ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα μηχανήματα, αλλά και για τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει στη υγεία τους, η μακροχρόνια έκθεση τους σε αυτή την ακτινοβολία.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι προβληματισμοί του κ.Κρεμαστινου βασίζονται στις επιστημονικές ανακοινώσεις του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: