Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Προφυλακιστέος ο Σπανός...


Προφυλακιστέος ο Σπανός
Eνταση έξω από την εισαγγελία Πειραιά...
Προφυλακιστέος κρίθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Σπανός, σύμφωνα με τον εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.
 O πρόεδρος του Ατρομήτου και ιδιοκτήτης της ΕΤΕΚΑ θα οδηγηθεί στην φυλακή το ...
πρωί της Κυριακής (23/02) όπου και θα κρατηθεί μέχρι τη δίκη του, μαζί με τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στον 7ο ανακριτή Πειραιά.
Η εξέλιξη αυτή έφερε αντιδράσεις και χρειάσθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα καθώς έξω από το κτίριο της εισαγγελίας Πειραιά περίμεναν συγγενείς των κατηγορούμενων, υπάλληλοι της ΕΤΕΚΑ αλλά και οπαδοί του Ατρομήτου.
Πρόκειται για μια απόφαση που θα επηρεάσει και τον Ατρόμητο και αυτό γιατί η ομάδα παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανέναν οικονομικό πρόβλημα θα αναγκαστεί να παραμείνει... ακέφαλη για αρκετό χρονικό διάστημα.
 Ηδη υπάρχει μία παγωμάρα στις τάξεις τις ομάδας και αναμένονται εξελίξεις μετά το παιχνίδι της Κυριακής (23/02) απέναντι στην Ξάνθη.

Το μεσημέρι, μετά την απολογία του Γιώργου Σπανού, ο συνήγορος της εταιρείας σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους τόνισε ότι από τη, μέχρι στιγμής, πορεία της ανάκρισης αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ούτε διακίνηση μαύρου χρήματος ούτε εγκληματική οργάνωση.

Εκτός αυτών υποστήριξε ότι, το διαβιβαστικό της ασφάλειας ανέφερε για απώλεια δασμών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ο ανακριτής το περιόρισε σήμερα στα 600.000 ευρώ, ενώ αποδείχτηκε απ΄ όλη την πορεία της ανάκρισης ότι στην ΕΤΕΚΑ δεν γινόταν καμία επιστροφή από το υποτιθέμενο ποσό που έπαιρναν πίσω τα βυτία διότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει φορολογική αποθήκη που ελέγχεται από τελωνειακούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: