Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Άκης: «Να σκιστεί η κυβέρνηση για τα χρήματα στην Ελβετία»...




 Μιλώντας στους δημοσιογράφους σε μία από τις διακοπές της διαδικασίας ο Aκης Τσοχατζόπουλος υπερτόνισε την ανάγκη οι αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με τις ελβετικές πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν μπλοκαριστεί στην Ελβετία. «Είναι ...
υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί», όπως είπε χαρακτηριστικά, «και να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν έλληνες στην Ελβετία».

Για την υπόθεση Κάντα, ο Α. Τσοχατζόπουλος είπε: «Δεν έχω ενημέρωση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας διακεκριμένος εκπρόσωπος της Αεροπορίας, που είχε θητεύσει και στο υπουργείο Οικονομικών και μετέπειτα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να λέει αυτά τα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πέφτω από τα σύννεφα. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

Τέλος αναφερόμενος στην Βίκυ και την Αρετή τόνισε: «Απάνθρωπη συμπεριφορά. Τις τελευταίες δέκα ημέρες η Βίκυ είναι στο Δρομοκαΐτειο και είναι χάλια. Και η Αρετή μεταφέρθηκε στη Θήβα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: