Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

''ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ''...


...ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ...
Tα πρώτα δείγματα των διαθέσεών του για το πώς θα προετοιμάσει το ΠΑΣΟΚ για τη μάχη των ευρωεκλογών έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος ...
του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες στη Χαριλάου Τρικούπη.

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα ότι επιθυμεί συνέχιση της συνεργασίας με τους «58» για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι θα επιδιώξει να βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ τα καλύτερα στελέχη του κόμματος, για να δώσουν νικηφόρα τη μάχη. Μίλησε χαρακτηριστικά για «τα πιο ικανά, τα πιο έντιμα και πιο αποδεκτά από την κοινωνία στελέχη».

Όπως έλεγαν συνεργάτες του, «όλοι έχουν μπει στο γήπεδο. Το θέμα είναι τώρα ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος και ποιος θα καεί στο ζέσταμα».

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να πράξουν το ίδιο και όλοι οι σύμμαχοι, που εργάζονται για την κεντροαριστερή Ελιά. Διαβεβαίωσε, δε, ότι στην οργανωτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί για τη δημιουργία του συμμαχικού σχήματος, που θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών, θα συμμετέχουν όλες οι πλευρές αναλογικά και ισότιμα, χωρίς ηγεμονισμούς.

Με τη διαβεβαίωση αυτή θα πάει και στην αυριανή συνάντηση με αντιπροσωπεία της κίνησης των 58, στους κόλπους της οποίας εκφράστηκε δυσφορία για την αλλαγή του συστήματος εκλογής των ευρωβουλευτών με τη θέσπιση της σταυροδοσίας.

Ο κ. Βενιζέλος δεν έδειξε να ανησυχεί για πιθανό ρήγμα στις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τους 58 και θεωρεί ότι το εγχείρημα της κεντροαριστεράς θα προχωρήσει.
Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: