Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πρόεδρε, πως τ' αποφάσισες?...




Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στα ίσια. Δεν το βλέπει σαν πολιτικό στίβο. Αποφάσισε να κατέβει  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μώραλη, μόνο για...
ενα λόγο.  Να προσφέρει, στην πόλη της καρδιάς του, την πόλη που μεγάλωσε και που έχει αγαπήσει, τον Περαιά.
Στα περί "Μπερλουσκόνι", απάντησε πως αυτά δεν τον αγγίζουν και το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει στην δημιουργία έργων που έχει ανάγκη ο Πειραιάς.
Στην ερώτηση ποιο θα ' ναι το πρώτο έργο που θα κάνει, απάντησε "να κατεδαφίσουμε το στοιχειωμένο πύργο" - αυτό το απαίσιο κουφάρι που  ρίχνει βαριά την σκιά του στην πόλη.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε άλλα έργα, οπως την κατασκευή κολυμβητηρίων, γυμναστηρίων, γήπεδο ποδοσφαίρου, μεταφορά των δικαστηρίων δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο και την αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς του Πειραιά.
Ο Χατζηνικολάου τον ρώτησε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, "καποιοι λενε οτι κατεβαίνετε επειδή σας τσάντισε ο Μιχαλολιάκος. Είναι αλήθεια? ". Η απάντηση ήταν ,"κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν το πιστεύει αυτό" .
Απλός και με λιτό λόγο ο Μαρινάκης, έδειχνε να εννοεί αυτά που έλεγε. Κι αυτό, κυρίως,  ηταν  το σημείο που συνέβαλε, στο να κερδίσει τις εντυπώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: