Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Από όπλα μέχρι Porsche βρέθηκαν στον καταυλισμό ρομά στο Ζεφύρι

Όπλα, κλεμμένα χρυσαφικά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο ανακαλύφθηκαν σε επιχείρηση στο Ζεφύρι. Συνελήφθη 16χρονος, που επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Από όπλα και κοσμήματα μέχρι ένα κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκαν στον καταυλισμό ρομά στο Ζεφύρι, σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (13/05).
Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα σε σπίτια, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, κυνηγετική καραμπίνα, φακός laser, πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων ενώ κατασχέθηκε και μία Porsche Carrera, η οποία είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2009 από τον Πειραιά.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου ημεδαπού ρομά, ο οποίος μαζί με άλλα άτομα το προηγούμενο βράδυ πέταξαν πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα σε περιπολικά, που επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα στην περιοχή. Επίσης, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και εναντίον τους. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί από τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν. 
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα επτά άτομα. Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: