Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου: "Νούμερο" ο Γλέζος. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία της Δούρου με μπικίνι. Όλα τα κορμιά στην πίστα

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί δια στόματος Θ. Πάγκαλου. Βολές σε Μανώλη Γλέζο και Ρένα Δούρου. Που θα ρίξει τη ψήφο του
Σφοδρή επίθεση σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.
Ο κ. Πάγκαλος αποκάλεσε "νούμερο" τον Μανώλη Γλέζο. Ειδικότερα, αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο είπε χαρακτηριστικά: "Δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου'.
Έντονη ήταν και η κριτική στη κ.α Δούρου, της οποίας την παράταξη κατηγόρησε πως "παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με "τη βρωμερή της φάτσα".
"Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα", τόνισε.
Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά "να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά".
"Ας βγούνε με τα μαγιό και η Δούρου και ο Σγουρός να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε. Αυτά έχουμε πάθει με τις αλητείες του ΣΥΡΙΖΑ", είπε.
Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει "το παράλογο και το εξωφρενικό".
Παράλληλα, δήλωσε πως θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι. "Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν", είπε και χαρακτήρισε τραμπούκους στην συμπεριφορά εναντίον του τους κυρίους Κουκουλόπουλο και Κωνσταντινόπουλο.
"Είμαι υποχρεωμένος να παραμένω ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν με αγαπάει;", διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.
Πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί "βαριέται".
Τέλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: