Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μώραλης: "Στο κενό οι καταγγελίες Μιχαλολιάκου"...


"Είναι κατασκευασμένες συκοφαντίες"...

Καμία καταγγελία δεν υπάρχει στην αστυνομία και στο δελτίο συμβάντων που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, σχετικά με δήθεν ...
επεισόδιο σε βάρος του σε εκλογικό τμήμα, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Κ. Τσαρδινάκη.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, αναφέρεται επίσης ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Ποινικολόγος Παναγιώτης Κάσσης, που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας διαψεύδει ως ανυπόστατες τις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου.

Μετά από όλα αυτά ο Γιάννης Μώραλης περνά στην επίθεση κατά του Βασίλη Μιχαλολιάκου κάνοντας λόγο «για πρακτικές του παρελθόντος, με ψέματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες από επαγγελματίες του είδους».

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του συνδυασμού:

Χθες το βραδύ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» κ. Μωραλης επισκέφθηκε τον Ταξίαρχο κ. Κ. Τσαρδινάκη.

Σύμφωνα με το Δελτίο Συμβάντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την διαβαθμισμένη έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που παραδόθηκε στο στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δεν υπάρχει καμία καταγγελία που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά σχετικά με δήθεν επεισόδιο εις βάρος του.

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, Ποινικολόγος κ. Π. Κάσσης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας διέψευσε ως ανυπόστατες τις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου.

Ο Πειραιάς ψήφισε για να απαλλαγεί από το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα. Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Θέλουν προοπτική, θέλουν το λιμάνι μας να ξαναγίνει μεγάλο όπως ήταν.

Στον Πειραιά πρέπει να μιλήσουμε για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος, με ψέματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες από επαγγελματίες του είδους.

Συνεχίζουμε με πίστη για ένα Πειραιά Νικητή και καλούμε την Κυριακή τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να στείλουμε όλοι μαζί ηχηρό μήνυμα αλλαγής και δημιουργίας...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: