Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στο άρμα Σαμαρά ο Βενιζέλος...


venizelos
Τη στρατηγική προσκόλλησης στο άρμα της Ν.Δ. ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ευχαριστεί το Μαξίμου για τη στήριξη σε Σγουρό - Καμίνη και, ξεχνώντας τα προοδευτικά κριτήρια, στηρίζει υποψηφίους της Ν.Δ. έναντι ...
εκείνων του ΣΥΡΙΖΑ.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρέτισε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη στήριξη του Μαξίμου στους συνδυασμούς του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής και του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ψήφο στην Ελιά στις ευρωεκλογές προκειμένου να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία.

Παράλληλα, δείχνοντας τη σαφή κατεύθυνση συμπόρευσης με τη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθάρισε ότι στον β΄ γύρο, όπου δεν θα υπάρχουν υποψηφιότητες προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ, θα στηριχθούν οι εκλεκτοί του κυβερνητικού εταίρου έναντι των αντιπάλων τους του ΣΥΡΙΖΑ.




«Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλοι, θα επιχειρήσουν να αντλήσουν πολιτικά συμπεράσματα που αφορούν το κεντρικό πολιτικό σκηνικό, τη νομιμοποίηση, την πορεία της χώρας προς την ομαλότητα, άρα να θέσουν σε αμφισβήτηση την ασφαλή έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και η οποία μετατράπηκε σε σφοδρή ολομέτωπη επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: