Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ : Λίγο πριν την αυτοδυναμία

ΣΥΡΙΖΑ : Λίγο πριν την αυτοδυναμία
Στελέχη της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν, στηριζόμενοι στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον μία ανάσα πριν την αυτοδυναμία.
Ενδεικτικό είναι πως στις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως πλέον η κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος γίνεται αποδεκτό από περισσότερους πολίτες.
«Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δημιούργησαν το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες μέσα στο καλοκαίρι για τη ΔΕΗ και τους αιγιαλούς, καθώς και η συγκρότηση συμμαχιών στη βάση της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου. Στη συνέχεια, η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ ανέδειξε την ρεαλιστική πολιτική πρόταση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Όπως δείχνουν τα σχετικά στοιχεία, ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, ενώ πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι μετρήσεις αυτές γίνονται σε μη προεκλογική περίοδο με τα πολιτικά ερωτήματα να είναι λιγότερα πιεστικά προς τους πολίτες. Αντίθετα, αυτό που παρατηρείται ξεκάθαρα είναι η αδυναμία της ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση ακόμα και μέσω συμμαχιών.
Τα νούμερα , σε συνάρτηση με τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων αναφορικά με την αποδοχή της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σαφές ότι η ριζοσπαστική αριστερά πλέον προβάλλει ως η μοναδική εναλλακτική για τους πολίτες λύση. Τόσο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει , όσοι και οι διεθνείς πρωτοβουλίες και επαφές του ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση, που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό»

egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: