Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Περίπτερο στο Γαλάτσι πουλούσε πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ...


Περίπτερο στο Γαλάτσι πουλούσε πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑΧειροπέδες και στους πλαστογράφους και στον υπάλληλο του περιπτέρου...


Μπροστά σε μία οργανωμένη επιχείρηση πλαστογραφίας και προώθησης πλαστών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ, βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο...
Γαλάτσι, τους Θρακομακεδόνες και τα Σεπόλια συνέλαβαν τρεις Έλληνες για «πλαστογραφία μετά χρήσεως και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σπείρα, ξεκίνησε μετά από διερεύνηση καταγγελίας στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), για διακίνηση πλαστών εισιτηρίων. Στο Γαλάτσι εντοπίστηκε το περίπτερο, στο οποίο μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 258 εισιτήρια, την πλαστότητα των οποίων βεβαίωσε υπάλληλος του Ο.Α.Σ.Α. Επί τόπου συνελήφθη ο 30χρονος υπάλληλος του περιπτέρου, ενώ αναζητείται ο 49χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, προέκυψε ότι ένας 48χρονος και ένας 43χρονος από κοινού, με συνεργούς τους που αναζητούνται, από τις αρχές του 2013 τουλάχιστον, κατάρτιζαν και πωλούσαν, ως μεσάζοντες-έμποροι χονδρικής πώλησης, πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α, σε εμπόρους λιανικής πώλησης εισιτηρίων (μεταξύ των οποίων και το προαναφερόμενο περίπτερο), οι οποίοι με τη σειρά τους τα διέθεταν στο επιβατικό κοινό, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: