Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζουμε την κυβέρνηση...


...υπό όρους...

"Η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο για...
τα επόμενα βήματα", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Νίκος Ανδρουλάκης, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά στη στάση του κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι "ο ελληνικός λαός ψήφισε ότι θέλει να συνεχίσουμε εντός του ευρώ με μια νέα διαπραγμάτευση. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ στηρίζουμε την κυβέρνηση στη νέα αυτή διαπραγμάτευση, αλλά πρέπει να ξέρουμε τι διαπραγματευόμαστε με τους εταίρους μας. Και δε θέλουμε να ξέρουμε το plan b. Θέλουμε να ξέρουμε ξεκάθαρα τo plan a".

Επίσης, τόνισε πως "δε θα βοηθήσει η μετάβαση χωρίς περιεχόμενο από το success story του Σαμαρά στο success story του Τσίπρα".

Σχετικά με την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος είναι να γίνει συνέδριο και να βρεθεί ο προσανατολισμός της παράταξης, πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για τα πρόσωπα, αφού διαφαίνεται η ανάγκη για αναθεώρηση των πολιτικών θέσεων. "Αν νομίζουν κάποιοι ότι αλλάζοντας μόνο τον αρχηγό κι αφήνοντας τις ίδιες πολιτικές, το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει, για μένα είναι μια λάθος αντίληψη και δε με αφορά", καταλήγει...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: