Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ερευνώνται και άλλα "πλοκάμια"...


Οι σχέσεις με το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, η συγγένεια με τον Μ. Σαλμά και με ποιους συνδέεται το "πρόσωπο μυστήριο" των Βρυξελλών για το ξέπλυμα των λύτρων
.
Του Σπύρου Καπαδάκου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Ο ρόλος του Γ. Τρομπούκη φαίνεται, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, να είναι πολύ σοβαρότερος από ο,τι αρχικά έδειχνε στην υπόθεση της "σπείρας των 16".
Αυτό που κατά τις πληροφορίες ερευνάται τώρα στην Αιτωλοακαρνανία αν είχε επαγγελματική σχέση μαζί του -στις κατασκευαστικές επιχειρήσεις του- και ο Διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας. Και αν ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ έχει και ποια συγγενική σχέση με τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.
Αυτές οι επαγγελματικές και συγγενικές σχέσεις δεν είναι επιλήψιμες, εφόσον οι άνθρωποι δεν γνώριζαν -και δεν προκύπτει από πουθενά ότι γνώριζαν- τη δράση του Γ. Τρομπούκη, αλλά είναι ένα στοιχείο που καταγράφεται.
Επίσης, ερευνάται ποιο είναι το άτομο στις Βρυξέλλες στο οποίο φέρεται να πήγε ο Γ. Τρομπούκης για να βοηθήσει στο "ξέπλυμα" των λύτρων. Κι αν το άτομο αυτό είναι επιχιερηματίας που έχει σχέση με γνωστά δημόσια πρόσωπα της Αμφιλοχίας.


press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: