Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ναι, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό μας...


...αλλά δεν μας χρηματοδότησε ποτέ.
ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESS-GR. Τι απαντά στην αποκάλυψη του Press-gr, για τον επιχειρηματία που συνελήφθη για την απαγωγή Παναγόπουλου, η διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Σωτηρίου.
Για το post του Σπύρου Καπαδάκου στο Press-gr που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθση (διαβάστε το αναλυτικά εδώ), με την αποκάλυψη ότι ο Γ. Τρομπούκης που συνελήφθη ως ενεχόμενος στην απαγωγή Παναγόπουλου ήταν υποψήφιος με τον δημοτικό της συνδυασμό στην Αμφιλοχία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μας έστειλε απάντηση η κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.
Η κ. Σωτηρίου παραδέχεται ότι ο συλληφθείς ήταν ένας από τους υποψηφίους του συνδυασμού της, αλλά διαψεύδει τις πληροφορίες ότι υπήρξε οποιαδήποτε χρηματοδότηση εκ μέρους του. Όσο για το αν ήταν ο συνδυασμός της ήταν ή όχι υπερκομματικός, το βέβαιον είναι ότι η ΝΔ τον στήριζε επισήμως όπως φαίνεται εδώ. Άλλωστε, η κ. Σωτηρίου υπήρξε και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Αυτό που σίγουρα δεν ισχυρίστηκε και δεν ισχυρίζεται κανείς είναι ότι η εμπλοκή ενός υποψηφίου σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη μπορεί να ενοχοποιήσει τα στελέχη, τους άλλους υποψήφιους ή τον επικεφαλής του συνδυασμού. Σε αυτό συμφωνούμε απολύτως με την κ. Σωτηρίου.
Ολόκληρο το κείμενο της απάντησής της έχει ως εξής...
Η συνέχεια στο press-gr

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: