Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Το προσωπικό συμφέρον του κ. Καραμανλή δεν συνάδει με το συμφέρον της χώρας και των πολιτών

«Ο κ. Καραμανλής διαχειρίζεται τον πολιτικό χρόνο που του απομένει. Το προσωπικό του συμφέρον όμως δεν συνάδει με το συμφέρον της χώρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Αντώναρου και πρόσθεσε ότι «τη στιγμή που η ελληνική οικονομία βουλιάζει, τη στιγμή που έχουμε τις τραγικές πυρκαγιές, που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες, τη στιγμή που τα προβλήματα του πολίτη πολλαπλασιάζονται φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί αυτή την κυβέρνηση είναι το περίφημο δίλημμα ανασχηματισμός ή εκλογές».

Κατέστησε σαφές ότι το δίλημμα για την χώρα και τους πολίτες είναι «κατά πόσον θα δοθεί η ευκαιρία σε μια νέα κυβέρνηση να ξεκινήσει το μεγάλο θέμα της ανασυγκρότησης της χώρας μας».

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει και ενόψει της ΔΕΘ έναν οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Έναν οδικό χάρτη, ο οποίος θα αναφέρεται στο σχέδιο ανάταξης της οικονομίας με τη ρευστότητα που πρέπει να υπάρχει στην αγορά, με την ενίσχυση των πιο ευάλωτων στρωμάτων του πληθυσμού. Ταυτόχρονα θα αναφέρεται στις νέες αναπτυξιακές κατευθύνσεις και στις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για την Πράσινη Ανάπτυξη καθώς και στο δημοσιονομικό πλαίσιο, το οποίο χρειάζεται η χώρα, σε συνεννόηση βεβαίως με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, που θα δίνει τη δυνατότητα να γίνουν κάποια πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Και βέβαια στη νέα ρύθμιση της αγοράς, έτσι ώστε και να διευκολυνθεί η υγιής επιχειρηματικότητα και να απελευθερωθούν δυνάμεις και να μπορέσουμε να προασπίσουμε και να στηρίξουμε το δημόσιο συμφέρον με προτεραιότητα τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: