Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Στη δημοσιότητα οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Εως το απόγευμα θα έχουν αναρτηθεί στα λύκεια όλης της χώρας.

Σύμφωνα με μια πρώτη ματιά παρατηρείται μια γενικότερη άνοδος σε όλα τα πεδία, ενώ πτώση έκπληξη σημειώνεται στη Νομική της Αθήνας και ελεύθερη πτώση 700 έως 1000 μονάδων στις αστυνομικές σχολές.

Στα ύψη οι βάσεις στις ιατρικές σχολές. Αναμενόμενη η άνοδος στις παιδαγωγικές σχολές, λόγω της άμεσης πρόσληψης των πτυχιούχων, ενώ άνοδος σημειώθηκε, επίσης, στις πολυτεχνικές και μαθηματικές σχολές.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μετά τις 10 το πρωί, να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα -Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: