Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Θερινές κόντρες με φόντο την κάλπη


ΑΘΗΝΑ 03/08/2009

Διαφημίσεις Google

45% Οικονομία Ρεύματος

Πολιτικό καύσωνα προκαλούν τόσο τα προβλήματα στην οικονομία, όσο και οι εσωκομματικές γκρίνιες, ιδιαιτέρως στο κυβερνών κόμμα. Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ το οποίο διατηρεί προβάδισμα 4,9% έναντι της ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ, θέτει διαρκώς ζήτημα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Με το έλλειμμα να έχει εκτοξευτεί στο 7,5%, το οικονομικό επιτελείο αναζητά έσοδα για την κάλυψη της μαύρης τρύπας του προϋπολογισμού. H κυβέρνηση ομως επιλέγει να αντεπιτεθεί, πολώνοντας το κλίμα, και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις κατά του Γιώργου Παπανδρέου που έκαναν οι υπουργοί οικονομίας και τουρισμού, μετά τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό.


«Η κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία σε κατάρρευση, το δίλημμα των εκλογών ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ», σημειώνει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ και επαναλαμβάνει την απόφασή του να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Την κατάργηση των φόρων που επέβαλε πρόσφατα η κυβέρνηση - σε Ι.Χ, καύσιμα, ακίνητα και κινητά τηλέφωνα-προαναγγέλλει με συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Την πάταξη της φοροδιαφυγής έθεσε ως βασική προτεραιότητα-μιλώντας στον flash 96 ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Αγοραστός. «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφήσουμε την εκλογολογία» σημείωσε ο κ. Αγοραστός.

«Έχει παγιωθεί το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ο πολιτικός χρόνος του κ. Καραμανλή έχει τελειώσει», δήλωσε στον flash 96 ο βουλευτής Αρκαδίας, Πέτρος Τατούλης και ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Για τη χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση έκανε λόγο στον flash 96 ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το δίλημμα μιας έντιμης και διαχειρίσιμης ήττας ή της εξαγοράς πολιτικού χρόνου με ορατό τον κίνδυνο συντριβής.

Σε ό,τι αφορά το ΣΥΝ, ο πρώην ευρωβουλευτής ζητά να τερματιστεί άμεσα η εικόνα σύγχυσης και τριβών, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Να βάλουμε το συλλογικό εμείς πάνω από τα επιμέρους εγώ» και σημειώνει ότι το κόμμα πρέπει να δώσει με σαφήνεια το στίγμα μιας μαχητικής Αριστεράς.

Πακέτο - μαμούθ 600 εκ ευρώ στον αγροτικό τομέα

Αρωμα κάλπης αναδίδει και πακέτο μαμούθ 600 εκ ευρώ στον αγροτικό τομέα, το οποίο ανακοίνωσε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης. Περισσότερα.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: