Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Πειραιάς στηρίζει την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ...


Στη μεγαλύτερη ανοιχτή συγκέντρωση που έκανε τα τελευταία χρόνια υποψήφιος στο κέντρο του Πειραιά, μίλησε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιά και νησιών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κατσικάρης. Όλος ο κόσμος του Πειραιά, ενεργοί πολίτες που θέλουν την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ και μια προοδευτική εκπροσώπηση της περιοχής δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, ήταν εκεί, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, για να στηρίξουν μια νέα υποψηφιότητα με άποψη για τον Πειραιά, με σχέδιο για την πόλη και τα νησιά, έναν υποψήφιο που με τη μεστή σε περιεχόμενο ομιλία του δικαίωσε όσους ήταν εκεί για να τον ακούσουν και όσους τον στηρίζουν.
Μίχας: τον στηρίζω. Η εκδήλωση άνοιξε με την πολιτική τοποθέτηση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, ο οποίος έκανε μια ενδελεχή ανάλυση για την αποτυχία της κυβέρνησης Καραμανλή, τονίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με σχέδιο και όραμα έρχεται για να κυβερνήσει και να ξαναδώσει αξιοπρέπεια και κύρος στο διαλυμένο κράτος.
Ο Γιάννης Μίχας καταχειροκροτούμενος μίλησε για...

την ανάγκη στήριξης του Γ. Πααπανδρέου, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουμε τον Πειραιά, με ανανέωση και Πειραιώτες εκπροσώπους στη Βουλή.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κατσικάρη, σημείωσε ότι «έχουν βρεθεί μαζί σε κοινούς αγώνες για το ΠΑΣΟΚ και τον Πειραιά, ότι είναι φίλος του, ότι τον στηρίζει, γιατί έχει άποψη για τον Πειραιά και μπορεί να στηρίξει μια νέα πορεία, δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου».
Μεγάλη νίκη. Με τη φράση «ο Γιώργος Παπανδρέου στις 5 Οκτώβρη ορκίζεται πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες και θα ’ναι ντάλα μεσημέρι», ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος Δημήτρης Κατσικάρης, μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό και κλίμα ενωτικό, καθώς ήταν εκεί το «όλον ΠΑΣΟΚ» του Πειραιά, που τον καταχειροκρότησε τόσο για τις εύστοχες παρεμβάσεις του για το τι πρέπει να γίνει στον Πειραιά και τα νησιά, όσο και για το βάθος των επισημάνσεών του και την επιμονή του το νέο ΠΑΣΟΚ να πορευθεί «με ευαισθησία για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με επιστροφή σε αξίες και αρχές, μακριά από τα λάθη του παρελθόντος, για όλους τους πολίτες, με τη νέα γενιά δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου».
Ο Δημήτρης Κατσικάρης, μεταφέροντας όσα συναντά στην επαφή του με τους Πειραιώτες, μίλησε για τη βεβαιότητα της μεγάλης νίκης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για τη μεγάλη παρακαταθήκη του Ανδρέα που δείχνει το δρόμο του χρέους απέναντι στο λαό που εμπιστεύεται τη νέα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, για τον εκσυγχρονισμό της χώρας από την κυβέρνηση Σημίτη και κάλεσε όλους να στηρίξουν τις δυνάμεις της ανανέωσης για να αλλάξει και ο Πειραιάς.
Θα είμαι εδώ: Αναφερόμενος στην πορεία του, τόνισε ότι πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και κάλεσε τους Πειραιώτες να τον στηρίξουν, να ενισχύσουν το ρόλο του βουλευτή, ώστε να μην είναι «κουρδιστό πορτοκάλι», αλλά διεκδικητικός και με άποψη, ώστε να προωθηθούν τα μεγάλα ζητήματα του Πειραιά και των νησιών.
* Ήταν, πραγματικά, μια διαφορετική πολιτική βραδιά του Πειραιά, μια εκδήλωση που έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει, με τους φίλους και τα στελέχη του να προσέρχονται στην κάλπη αποφασισμένα να στηρίξουν μια άλλη προοπτική του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Με μια νέα ανανεωτική δυναμική εκπροσώπηση που θα δώσει τη δυνατότητα στην περιοχή να διεκδικήσει όλα όσα της ανήκουν για να σταματήσει ο Πειραιάς να είναι ουραγός και παρίας και να ξαναγίνει πρωταγωνιστής…



Δεν υπάρχουν σχόλια: