Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

MIG: Κατέθεσε αγωγή κατά της Ντ. Μπακογιάννη

Αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης και προσβολής της προσωπικότητας της εταιρείας κατά της κας Ντόρας Μπακογιάννη, κατέθεσε η MIG.

Σε ανακοίνωσή της η MIG αναφέρει ότι: "Με την εν λόγω αγωγή διεκδικούμε από την κα. Ντόρα Μπακογιάννη 3 εκατομμύρια Ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Marfin Foundation (Ίδρυμα Marfin) για ενίσχυση του κοινωφελούς της έργου".

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται παράλληλα: "Όλοι εμείς, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της MIG, έχουμε δουλέψει τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια για να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι΄αυτό. Αυτήν την υπερηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε να την αμφισβητήσει κανείς, μα κανείς απολύτως, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος αντιπαράθεσης".

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται να «αερομαχία» για τις άγονες γραμμές

Εξώδικη δήλωση έστειλε η Aegean προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών και κοινοποιείται και στον Διοικητή Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στην οποία επισημαίνεται ότι από 29.9.2009 η "Olympic Air" δεν θα είναι πλέον θυγατρική των "Ολυμπιακών Αερογραμμών" και ως εκ τούτου λήγει και η ειδική “μεταβατική περίοδος”, καθώς και ότι η Κρατική ΟΑ με την πλήρως ιδιωτική "Olympic Air" δεν πρέπει να έχουν πλέον καμία ειδική σχέση, εφόσον η Marfin θα είναι πλέον ο μοναδικός μέτοχος.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: