Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτήν την εβδομάδα θα είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Την Τετάρτη αναμένεται ότι θα είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις, ενώ την Κυριακή λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η Ιπποκράτους για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Σύμφωνα με τα Νέα Σαββατοκύριακου, η ανανέωση θα ξεπεράσει το 55%, που σημαίνει ότι ένας στους δύο υποψήφιους θα είναι νέος υποψήφιος. Οι υποψηφιότητες θα έχουν οριστικοποιηθεί το πολύ ώς την παραμονή της ανόδου του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σπύρος Κουβέλης και η Λούκα Κατσέλη, θα είναι υποψήφιοι με σταυρό προτίμησης. Ο κ. Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια της Α΄ Αθήνας. Η Λούκα Κατσέλη, θα είναι υποψήφια στη Β΄ Αθήνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Σημίτης, που αναφέρεται από ορισμένες πηγές ως πιθανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν είχε επισήμως μέχρι τώρα την παραμικρή νύξη για το θέμα αυτό. Αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οπως αναφέρεται, υποψήφιος δεν θα είναι ο Κώστας Λαλιώτης. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βολιδοσκοπήθηκε σχετικά για να είναι υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά, απάντησε αρνητικά, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα τηρήσει την ίδια στάση αν του ζητηθεί να είναι σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Νεονάκης, ο οποίος φέρεται ότι θα κάνει και σχετική δήλωση τις επόμενες ημέρες, ούτε επίσης ο Κίμωνας Κουλούρης.

Αγνωστο παραμένει εάν θα είναι υποψήφιοι οι Γιάννος Παπαντωνίου, Χρήστος Πάχτας, Γιάννης Ανθόπουλος και Χρίστος Βερελής.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: