Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

MIG: ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



Από το www.euro2day.gr

Στη δικαιοσύνη κατά της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη προσφεύγει η Marfin Investment Group, μετά τις αναφορές της περί "εκβιασμού" και "λάσπης" από την πλευρά της εταιρίας, σε αίτημα της MIG για άνοιγμα των διοικητικών πράξεων και εγκρίσεων των τελευταίων ετών στις αερογραμμές...
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία:

"Η χθεσινή ανακοίνωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η κλασσική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό.

Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της Aegean και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε.

Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.

Ανέφερε επίσης η κα. Μπακογιάννη ότι δεν «έχει εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν». Κι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική εντυπώσεων, διότι πρέπει να βρεθεί και ποιο κίνητρο είχε η κακιά εταιρεία ή ο κακός πολίτης για να ζητήσει διερεύνηση μιας υπόθεσης.

Φυσικά επειδή τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, δεν δίδεται και κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο του δήθεν εκβιασμού.

Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως «λάσπη» μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη".

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: