Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Στη Στοκχόλμη ο Γιώργος Παπανδρέου

Στη Στοκχόλμη, όπου θα μιλήσει στο Συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σουηδίας (SAP) μετέβη ο πρωθυπουργός, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σουηδία, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας και Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Καρλ Μπιλντ, την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδια για τις Διοργανικές Σχέσεις και την Επικοινωνιακή Πολιτική, Μάργκο Βάλστρομ και την Πρόεδρο του SAP, Μόνα Σάλιν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου, στη συνεδρίαση των Πρωθυπουργών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος. Το απόγευμα και αφού συναντηθεί αρχικά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συμμετάσχει στην πρώτη Σύνοδο Εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Την Παρασκευή το πρωί θα ακολουθήσει η δεύτερη Σύνοδος Εργασιών.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: