Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τι είδε ο Γιώργος και …έφριξε στο ΙΚΑ !




Τι είδε ο Γιώργος και …έφριξε στο ΙΚΑ !

της Μαίρης Λαμπαδίτη

Aιφνιδιαστικά και χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων του ΜΜΕ ,ο πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου πέρασε την πόρτα του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στη πλατεία Αττικής λίγο μετά τις 10 το πρωί, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους.

Ο κ. Παπανδρέου άκουσε τα παράπονα των ασφαλισμένων που σχημάτιζαν ουρές και ζήτησε να μάθει ι από τους γιατρούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κρατώντας μάλιστα και σημειώσεις.

Οι διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων επικεντρώθηκαν κυρίως στις καθυστερήσεις των ραντεβού με γιατρούς ορισμένων ειδικοτήτων ενώ ρωτούσε τους υπαλλήλους πως κατά τη γνώμη τους θα μπορούσαν να περιοριστούν οι καθυστερήσεις , οι ουρές και η ταλαιπωρία.

Το υγειονομικό προσωπικό παραπονέθηκε στον πρωθυπουργό για ελλείψεις στο προσωπικό καθώς παραμένουν κενές 4.000 θέσεις υγειονομικών και 3.500 διοικητικών υπαλλήλων. Αντίθετα στο ΙΚΑ απασχολούνται 330 συμβασιούχοι έργου και 1500 με προγράμματα stage.

Στο υποκατάστημα της πλατείας Αττικής που θεωρείται από τα πιο επιβαρυμένα καθώς εκεί ανήκουν και πολλοί μετανάστες, ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει και με κάποιους νέους εκπαιδευόμενους με stage.

O κ. Παπανδρέου δέχτηκε ευχαρίστως και την πρόσκληση των ιδιοκτητών και των θαμώνων γειτονικών καφενείων και καταστημάτων και τα επισκέφθηκε για να μιλήσει με τους πολίτες.

Εκείνοι του ζήτησαν να τηρήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες και να «φτιάξει την Ελλάδα»…
.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: