Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Μήνυμα Καρατζαφέρη σε Σαμαρά

«Καλή δύναμη» και «καλά αποτελέσματα στην πολιτική μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί, όπως όλοι όσοι εξαρτώνται από τη βούληση των πολλών», ευχήθηκε ο πρόεδος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στον Αντώνη Σαμαρά.

«Ελπίζουμε», τόνισε, «η νέα ηγεσία, με τη σωστή αποκρυπτογράφηση του μηνύματος από την εσωτερική κομματική εκλογή, να στοιχηθεί σε αρχές και αξίες, που είχαν αποδομηθεί από τη Ρηγίλλης. Το Μεταναστευτικό, το όνομα των Σκοπίων, η μη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, το νέο Status που προϊόντος του χρόνου επιβάλλεται στη Θράκη, η αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων από την Κύπρο, ο υδροκεφαλισμός της Δημόσιας Διοίκησης, η διαφάνεια του χθες αλλά και του σήμερα, η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens η μακράν λαϊκισμών αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, είναι θεμελιώδη κεφάλαια που δεν ξεπερνιούνται παρά μόνο με ξεκάθαρες απόψεις».

Καταλήγοντας, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως για το ΛΑΟΣ, βασικός πυλώνας δράσης είναι «η όσο το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση της εφεδρικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ από τα διαρκώς διογκούμενα προβλήματα του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: