Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ικανοποίηση Παπανδρέου για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ στα επεισόδια

Την ικανοποίηση του για την στάση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, εξέφρασε ο πρωθυπουργός.

Ο Γ. Παπανδρέου αναφερόμενος- κατά την εισήγησή του στο υπουργικό Συμβούλιο- σε όσα διαδραματίστηκαν, είπε ότι κάναμε οργανωμένη προσπάθεια για να προστατεύσουμε τον πολίτη και το δικαίωμά του να διαδηλώνει ελεύθερα χωρίς βία και ανομία, αλλά και προστατεύοντας τις ζωές και την περιουσία.

"Δεν θέλουμε να ασκήσουμε βία ως πολιτεία", τόνισε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι "αποξενώσαμε όσους είχαν σκοπό να εκμεταλλευθούν την δίψα των νέων για δικαιοσύνη".

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τα ΜΜΕ να συμβάλλουν στην θετική εικόνα της πατρίδας μας, ενώ τόνισε ότι η νέα γενιά ποτέ δεν ταυτίσθηκε με την βία.

Αναγνώρισε η νέα γενιά αντιμετωπίζει προβλήματα, τόνισε ότι "θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε ελπίδα στους νέους ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στους θεσμούς", ενώ πρόσθεσε ότι "χρειαζόμαστε τους νέους για τις ανατροπές που θέλουμε να κάνουμε".

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: