Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΚΟΥΜΠΑΡΟ...


Γράφει ο... Birbilos

Η μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Fimotro για τον «πράσινο κουμπάρο» Πρόεδρο του Κτηματολογίου Απόστολο Αρβανίτη συνεχίζεται. Σήμερα όχι μόνο ο Ελεύθερος Τύπος αλλά και άλλες εφημερίδες αναφέρονται στο θέμα. Η υπόθεση συζητήθηκε και στον «πρωινό καφέ» του Μαξίμου όπου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός και εξετάζουν το ενδεχόμενο να οδηγήσουν σε παραίτηση τον κουμπάρο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τις αποκαλύψεις του Fimotro, ετοιμάζεται να παρέμβει η Ν.Δ. η οποία θα φέρει την όλη υπόθεση στη Βουλή. Από το σημερινό ρεπορτάζ...
του Ελεύθερου Τύπου επιβεβαιώνεται, επίσης, η χθεσινή πληροφορία του Fimotrο ότι η κα Ειρήνη Κριστινέλη, σύζυγος του κ. Αρβανίτη, δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από την Χωροτεχνική Α.Ε. Έβαλαν δηλαδή την Τίνα Μπιρμπίλη να πει ψέματα. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευθύνων σύμβουλος της Χωροτεχνικής Α.Ε. δήλωσε στον ΕΤ ότι ακόμα εξετάζουν τις… νομικές πτυχές του θέματος. Είναι προφανές ότι αποφάσισαν να την αποσύρουν ΤΩΡΑ μετά τις αποκαλύψεις μας.
Επίσης, επιβεβαιωθήκαμε και για την πολύ στενή σχέση του κ. Αρβανίτη με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιάννη Αλαβάνο. Ο κ. Αλαβάνος, εργολάβος του Κτηματολογίου και ο ίδιος, με δηλώσεις του στον ΕΤ σπεύδει να καλύψει τον Πρόεδρο της Κτηματολόγιο Α.Ε και μάλιστα ειδικά για το θέμα της συζύγου της. Για το θέμα αναμένεται να κάνει και νέες δηλώσεις σήμερα.
Τέλος επιβεβαιωνόμαστε και για το θέμα της συνολικότερης παρέμβασης που ετοιμάζει το ΤΕΕ για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Το ΤΕΕ και ο Γιάννης Αλαβάνος δίνουν συνέντευξη σήμερα στις 12.00 για το Εθνικό Κτηματολόγιο και… θα είναι όλοι εκεί.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: