Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ...

Γράφει ο... Birbilos

Αγαπητό Fimotro
Οι αποκαλύψεις για τον «πράσινο κουμπάρο» και Πρόεδρο της Κτηματολόγιο Α.Ε. καθηγητή Απόστολο Αρβανίτη αποτελούν αδιαμφισβήτητη δημοσιογραφική επιτυχία του Fimotro και έχουν γίνει μεγάλο πολιτικό θέμα. Και ο μεν κύριος καθηγητής τηρεί ένοχη σιωπή, μίλησε όμως για το θέμα η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δυστυχώς άρχισε τις ηθικές… εκπτώσεις. Από αυτά που είπε η Υπουργός, επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Αρβανίτης είναι κουμπάρος...
του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη και ότι η σύζυγός του κα Ειρήνη Κριστινέλη… ήταν μέτοχος στην εταιρεία Χωροτεχνική Α.Ε. που διεκδικεί έργα από την Κτηματολόγιο Α.Ε.
Για την κουμπαριά, η κα Μπιρμπίλη είπε ότι δεν το γνώριζε, υπογράμμισε όμως ότι ο κ. Αρβανίτης είχε το… καλύτερο βιογραφικό και η συγγενική σχέση του με τον Υφυπουργό δεν επηρέασε την διαδικασία επιλογής (αυτές οι δικαιολογίες θυμίζουν Αντώναρο)!!!
Σχετικά με την κα Κριστινέλη και την σχέση της με την Χωροτεχνική Α.Ε., η Υπουργός είπε ότι η σύζυγος του κ. Αρβανίτη... πούλησε τις μετοχές της και έχει φύγει από το πτυχίο της εταιρείας!!!
Το ερώτημα είναι πότε έγιναν όλα αυτά. Χθες, σήμερα; Εάν πράγματι η κα Κριστινέλη είχε αποχωρήσει από το πτυχίο της Χωροτεχνικής Α.Ε. και την ομάδα του έργου που διεκδικεί – ενώ ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη – τότε η Χωροτεχνική Α.Ε. θα έπρεπε να έχει δηλώσει στην Κτηματολόγιο Α.Ε. ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό. Έχει γίνει κάτι τέτοιο ή απέσυραν ΤΩΡΑ, μετά τις αποκαλύψεις του Fimotro, την κα Κριστινέλη και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες μέρες; Πάντως πολύ γρήγορα άρχισε το μπαλαμούτι των αρχών της open διακυβέρνησης...
Υ.Γ. : Σε αντίθεση με τον Καθηγητή κ. Αρβανίτη που έχει κρυφτεί, ο Γιάννης Μπέκος είχε την ευαισθησία να απαντήσει στο Fimotro και αυτό είναι προς τιμή του. Είχαμε διασταυρώσει την σχέση του με τον Υφυπουργό Θάνο Μωραϊτη, όμως δεν είχαμε διασταυρώσει την πληροφορία για το πτυχίο του και γι΄αυτό διατυπώσαμε ερώτηση για το θέμα. Πάντως του ζητάμε συγνώμη.

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: