Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Παπανδρέου: "Προσοχή στις δηλώσεις"


Την προσοχή των υπουργών στις δηλώσεις τους επέστησε ο πρωθυπουργός στην εισήγηση του στο υπουργικό Συμβούλιο. Ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε να επιταχυνθούν οι ρυθμοί του κυβερνητικού έργου, με "ενιαία παρουσία στο μέτωπο της οικονομίας, προκειμένου να διαμορφωθεί η απαραίτητη ηρεμία". Χαρακτήρισε το μηχανισμό στήριξης "δίχτυ ασφαλείας", η χρήση του οποίου "είναι θέμα προς αξιολόγηση". Τόνισε, δε, ότι η ύπαρξη του "θα μας επιτρέψει με μεγαλύτερη ηρεμία να κάνουμε την δουλειά μας".

"Μπορούμε να στρέψουμε με μεγαλύτερη ηρεμία την προσοχή μας στις εσωτερικές προκλήσεις, να προωθήσουμε τις απαραίτητες αλλαγές", είπε και συνέστησε προσοχή στις δηλώσεις, λέγοντας: "Όπως θα έχετε αντιληφθεί, η ανακύκλωση φημολογιών ήταν ακόμη ένα εργαλείο στα χέρια κάποιων κερδοσκόπων των αγορών, διαφόρων συμφερόντων τα οποία ενεπλάκησαν στην όλη υπόθεση της Ελλάδας. Γι' αυτό, η ενιαία παρουσία μας στο μέτωπο της οικονομίας, είναι σημαντική ώστε να διαμορφωθεί η απαραίτητη ηρεμία".

"Χρειάζεται όλοι μας, πριν από μια δημόσια παρουσία να είμαστε καλά ενημερωμένοι και σε συνεργασία με τον Εκπρόσωπο Τύπου, τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης, το Γραφείο Τύπου, τους αρμόδιους Υπουργούς. Θα παρακαλούσα γενικώς, να μη γίνουμε εμείς οι αναλυτές, οι σχολιαστές των γεγονότων, ας τα αφήσουμε αυτά στους δημοσιογράφους. Καλό είναι να επαναλαμβάνουμε τις βασικές μας θέσεις, ώστε να μπορεί να υπάρχει μια ενιαία παρουσία και ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τα Διεθνή ΜΜΕ", πρόσθεσε.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: